Du er her: 
tirsdag18sep2018

Kan man danse en bøn – og en gudstjeneste?

tirsdag18sep2018 kl. 19:00 - 21:30

Kan man danse en bøn? JA, ”Må din vej gå dig i møde" er en meget gammel keltisk bøn, som der er sat enkle trin til. Man kan lytte til en bøn, men når kroppen er med, så mærker man den også.

Denne aften får vi besøg af Eli Lykke. Hun er diplomuddannet danseinstruktør og har igennem en årrække beskæftiget sig med dans som religiøst sprog. Eli har deltaget i dansefestivaler rundt omkring i Norden og kommer denne aften for at introducere os til forskellige danse med Frans af Assisi og pilgrimsdanse, som overordnet tema.

Om sit arbejde med dansene skriver Eli selv:
”Sacred dance/Cirkeldans, musik og bevægelse er en gammel tradition som nu blomstrer op igen flere steder. Dansene kan nydes af alle, dansene kan åbne dørene til vores følelser og skabe ro og glæde. Dansene kan virke som meditation, som Mindfulness i bevægelse. Jeg har danse om naturen, om livet, om tro og spiritualitet. Man kan danses alle steder, indendørs, udendørs, på stranden eller i skoven, i forbindelse med kirkelige handlinger/arrangementer, i foreninger, i institutioner og som kurser i aftenskoler m.m.
Dansene er lette at lære, det er som om man lærer dem imens man danser.”


Deltagelse er gratis. Kaffe/te koster 25 kr.