Du er her: 
søndag02dec2018

Adventsmarked i Sankt Jørgensbjerg Sognegård

søndag02dec2018 kl. 11:30 - 15:30

Julehygge og støtte til lokalt og globalt børne- og ungdomsarbejde!

Sæt kryds i din kalender søndag den 2. december og tag venner og veninder, familie og bekendte med til det hyggelige og familievenlige Adventsmarked 2018.

Igen i år kan du prøve "Tombolaen" og "Lotteriet" hvor du vinder flotte præmier fra vores mange lokale sponsorer. Eller hvad med en fisketur i "Fiskedammen", hvad fisker du mon efter?

Hos "Guf og Gode sager" har du mulighed for at forsyne dig med hjemmelavet marmelade, hjemmebagte småkager og små spændende nipsting til den hjemlige hygge.

I vores hyggelige café kan du købe alt, hvad der hører sig til en gedigen dansk julefrokost som hjemmestegt flæskesteg med rødkål, frikadeller med surt, ris a la mande og lækre lagkager – vi garanterer, at du ikke går sulten hjem.

Underholdning for både børn, unge og voksne skal der til ved et rigtigt adventsmarked. Oplev ægte FDF humor med sketch og hør Sankt Jørgensbjerg Koret synge julen ind krydret med skønne fællessange – så kom og syng med!

Sidst, men ikke mindst kan du udfolde dine kreative sider i vores hjerte-værksted, hvor du kan kreere dit helt eget honningkagehjerte med farvestrålende pynt og sød glasur – leg løs, slip det fri!

Udenfor i de grønne omgivelser genoplever vi sommerens duft af grill og kul, når FDFs CO 2 - neutrale grill griller julen ind med varme pølser og lunt brød over rødglødende kul. En sand vinder du ikke bør gå glip af. Og mens du venter på din sprøde pølse, tilbyder vi dig et stort og indholdsrigt udvalg af aktiviteter.

Overskuddet fra adventsmarkedet deles mellem FDF Sct. Jørgensbjerg, Sankt Jørgensbjerg Menighedspleje og projektet Minglabar Myanmar.

Kom og gør julen lidt hyggeligere.
Vi ses i Sankt Jørgensbjerg Sognegård, Møllehusvej 120, 4000 Roskilde.

Adventsmarkedet er arrangeret af Sankt Jørgensbjerg Kirke og FDF Sct. Jørgensbjerg.