Du er her: 

Sogneaften om tro og tvivl

Sankt Jørgensbjerg Kirke inviterer tirsdag den 27. februar til fællesspisning og samtaler om tro og tvivl. Vi har inviteret forfatteren Ib Ulbæk, som har skrevet bogen "Tro og tvivl - selv ateister kan trænge til lidt gud".

Der er drop-in fra kl. 18, hvor vi dækker bord og gør klar til at spise. Du er velkommen til at komme og hjælpe til eller snuppe en snack og hygge med de andre i sognegårdens lounge.

Vi spiser 18.30.

Kl. 19.00 foredrag med forfatter Ib Ulbæk, som har skrevet bogen "Tro og tvivl - selv ateister kan trænge til lidt gud".

Denne aften vil Ib Ulbæk fortælle om sit møde med det kristen menneske og hvordan han som hardcore ateist, langsomt ændrede sit tankesæt fra enten/eller til at nærme sig kristendommen med nysgerrighed. Ved at anlægge et eksistentielt perspektiv på livet og døden er det muligt at trække på begge tankesæt og indse, at de kan gå i konstruktiv dialog. Resultatet bliver en bedre forståelse af livets grundvilkår på godt og ondt: kærligheden og døden, og hvorfor vi kæmper med at få mening i tilværelsen. Ib Ulbæk skrev maj 2016 om emnet i Dagbladet Information . Hvilket gav anledning til en lang debat. Vi håber aften byder på samtaler om tro, tvivl og eksistens. Læs artiklen fra Information her,

Få et kig i Ib Ulbæks bog.

Tilmelding senest mandag 26. februar. Send sms til mobil: 5126 3004 eller e-mail på: tilmeld@sjk.dk
Skriv TRO i beskeden og fortæl hvor mange, I kommer, og hvem I er.

Du er velkommen til kun at deltage i foredraget.

Pris: 30 kr

Arrangementet finder sted i Sankt Jørgensbjerg Sognegård, Møllehusvej 120, 4000 Roskilde.

Del dette: