Du er her: 

Vi aflyser vores aktiviteter til og med 2. påskedag (13. april)

Regeringen har igangsat flere vidtrækkende tiltag for at begrænse udbredelsen af coronavirus i vores samfund. Sankt Jørgensbjerg Kirke følger myndighedernes anbefalinger nøje.

Det har altid været en kristen kerneværdi at passe på de svageste, derfor er det også naturligt at vi tager begrænsning af smitterisiko ganske alvorligt.  Det betyder at vi til og med 2. påskedag aflyser alle højmesser, sociale og kulturelle aktiviteter i Sankt Jørgensbjerg Kirke og Sankt Jørgensbjerg Sognegård. Plejecentre, sygehuse og arresten vil ikke få besøg af kirkens personale, med mindre andet aftales specifikt.

Hvis du har bestilt dåb, vielse - eller kommer i en situation, hvor der skal afholdes en bisættelse, så kan disse stadig finde sted, men med særlige begrænsninger. Vi henstiller at det kun er de nærmeste pårørende og venner som deltager, eftersom der max vil være plads til 10 personer i kirken.

Du kan stadig kontakte præster og kirkekontor pr. telefon og e-mail, men du kan som udgangspunkt ikke træffe os personligt. Kirkekontoret er åben for telefonisk henvendelse på 4634 1466 alle hverdage kl. 10-13. Kirkekontoret som er lokaliseret i Sankt Jørgensbjerg Sognegård, er sammen med resten af sognegården lukket for offentlig adgang til og med mandag den 13. april.

Mht konfirmationer så er der sket følgende ændringer:

  • Konfirmander den 8. maj kl. 10 flyttes til 5. september kl. 10
  • Konfirmander den 9. maj kl. 10 flyttes til 5. september kl. 11.30
  • Konfirmander den 16. maj kl. 10 flyttes til 26. september kl. 10
  • Konfirmander den 16. maj kl. 12 flyttes til 26. september kl. 12 
  • Konfirmander den 16. maj kl 12 flyttes til 26. september kl 12
  • Konfirmander den 21. maj kl. 10 flyttes til 6. september kl. 10
  • Konfirmander den 21. maj kl. 11.30 flyttes til 6. september kl. 11.30
  • Konfirmander den 23. maj kl. 10 flyttes til 27. september kl. 10

Vi har i princippet sendt alle kirkens ansatte hjem. Det betyder at de arbejder hjemme, men du kan opleve at der vil være aktiviteter i eller rundt omkring kirkens bygninger, i forbindelse med forberedelse af fx. bisættelser eller tilsyn med kirkens bygninger og kirkegårde.Vi er opmærksomme på, at disse tiltag selvsagt vil have mærkbare konsekvenser for sognearbejdet. 

Sankt Jørgensbjerg sogns menighedsråd, opdateret 23. marts 2020.

Del dette: